Kõrbe kana:
500g kanafileed
2 munavalget
2 küüslauguküünt
4 sl sojakastet
ligikaudu 200g maisitärklist
praadimiseks õli
Magushapu kaste:
2 sl tavalist praadimisõli
1 sibul
1 suur paprika
Pool suvikõrvitsat
Brokoliõisikuid
5 sl tomatipastat või ketšupit
2 sl valge veini äädikat (riisiäädikat mul ei olnud)
1-2 sl suhkrut
3 sl sojakastet
200ml puljongit
1 sl maisitärklist
Tükelda kanafilee. Klopi munavalged kergelt lahti, lisa sojakaste ja hakitud küüslauk. Sega kanafileed hulka ja lase maitsetuda 1-3 tundi.
Tõsta kanafileetükid maisitärklise sisse. Sega hoolega. Jäta taldrikule ootele.
Viiluta sibul, paprika ja suvikõrvits. Sega kastmeks kokku ketšup, äädikas, suhkur, sojakaste ja 1 sl maisitärklis. Jäta ootele.
Kuumuta pannil õli, prae tükeldatud sibul, paprika ja suvikõrvitsatükid. Lisa puljong ja eelnevalt kokkusegatud kaste. Sega läbi, keera kuumus väiksemaks ja lase podiseda.
Kuumuta teisel pannil rohkelt õli ning lisa sinna paneeritud kanatükid. Prae kuni need on pealt kuldsed ja krõbedad ning seest küpsed.
Vahetult enne serveerimist tõsta kanatükid kastme sisse (et nad oma krõbedust ei kaotaks). Lisa ka keedetud brokoli.
Serveeri riisi või nuudlitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar