pühapäev, 12. mai 2024

Biskviitkattega rabarberi-plaadikook

 

                                                            
Tainas:
150 g toasooja võid
1 dl suhkrut
1 muna
4 dl nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit


Täidis:
5-6 rabarberivart
1 dl suhkrut
Biskviitkate:
5 muna
5 sl suhkrut
5 sl nisujahu

Taigna valmistamiseks sega toasoe või ja suhkur, lisa muna ning seejärel küpsetuspulbriga segatud jahu. Vormi pätsiks ja hoia 30 minutit külmkapis. Suru taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (32 x 36 cm), lisa ka suhkru ja kaneeliga segatud raberberitükid ja eelküpseta 175-kraadises ahjus 10 minutit.


Vahusta munad suhkruga. Sõelu juurde jahu. Kata rabarberitükid biskviidiga ja küpseta kooki 175 kraadises ahjus veel 20-30 minutit kuni biskviit on ilusa kuldse värviga ja küps. Lase koogil jahtuda ja lõika siis tükkideks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar