Siia kogun kõik oma kulinaarsed katsetused, mis kordamist väärivad; samuti meie pere lemmikud.
kolmapäev, 21. jaanuar 2015
Tomatine läätse-kikerhernesupp
100g kuivatatud või 200g konserveeritud kikerherneid
1 tl jahvatatud köömneid
Tšillihelbeid
Võid või oliiviõli
2 punast paprikat
1 sibul
4-5 küüslauguküünt
100g punaseid läätsesid
300-500ml vett või puljongit
400g kooritud konservtomateid
200g tükeldatud tomateid
1 tl suhkrut või mett
Soola, pipart
Serveerimiseks koriandrit ja maitsestamata jogurtit
Kuumuta poti põhjas või või oliiviõli. Prae tükeldatud paprikat ja sibulat paar minutit ning lisa ka küüslauk. Lisa läätsed, konservtomatid, köömned, tšillihelbed, suhkur või mesi, sool ja pipar. Lisa vajaduse järgi vett. Lase madalal kuumusel 15 minutit keeda.
Töötle supp saumikseriga püreeks. Lisa kikerherned ning kuumuta keemiseni. Serveeri supp koriandri ja maitsestamata jogurtiga.
Sildid:
Supid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar