neljapäev, 29. oktoober 2020

Seesamikana

  
Koostisosad:                    

 
Õli praadimiseks
2 lahtiklopitud muna

3 sl maisitärklist
10 sl nisujahu
1/2 tl soola
1/2 tl pipart
1/2 tl küüslaugusoola vm maitseainet
1 tl paprika maitseainet
600 g kanafileed, suupärasteks tükkideks lõigatud
Kaste:
1 sl seesamiõli
2 küüslauguküünt, hakitud
1 sl riisiäädikat
2 sl mett
2 sl magusat chillikastet
3 sl ketšupit
2 sl pruuni suhkrut
4 sl sojakastet
Serveerimiseks: riis, seesamiseemned


Võta kolm kaussi ja pane esimesse lahtiklopitud munad, teise maisitärklis ning kolmandasse jahu koos maitseainetega.
Kasta kanatükke kõigepealt tärklise, siis muna, ja seejärel jahusegusse.
Prae kuumal pannil mõlemalt poolt krõbedaks.
Pane kanatükid kaussi ning vala kõik kokkusegatud kastme koostisosad pannile, keeda kuni kaste väheneb kolmandiku võrra. Seejärel lisa pannile kanatükid, sega, ning serveeri riisiga. Peale raputa seesamiseemneid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar