3 dl kõrvitsapüreed
100 g kaerahelbeid
75 g tükeldatud šokolaadi
1 muna
100 g võid
Soola
2 dl tumedat suhkrut
4 dl jahu
1 tl vanillsuhkkrut
1 tl kaneeli
1 tl küpsetuspulbrit
75 g tükeldatud šokolaadi
1 muna
100 g võid
Soola
2 dl tumedat suhkrut
4 dl jahu
1 tl vanillsuhkkrut
1 tl kaneeli
1 tl küpsetuspulbrit
Valmistamine
1. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jätka vahustamist. Lisa hulka ka kõrvitsapüree.
2. Sega kuivained omavahel ja lisa samuti taina hulka.
3. Lõpuks lisa hakitud šokolaad ja sega läbi.
4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 5 cm läbimõõduga väikesed kuhjakesed.
5. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar