300-400 g (keetmata) nuudleid
Õli praadimiseks
500 g kanaliha
Sool, pipar
1 paprika
1 suvikõrvits
1 porgand
4-5 küüslauguküünt
Pool klaasi kanapuljongit (teen kuubikust)
2 sl sojakastet
2 sl teriyaki kastet
2 sl ketšupit
2 tl maisitärklist
Keeda nuudlid selleks ajaks, kui juurikad ja kana on praetud.
Kuumuta pannil õli, prae kanatükid soola ja pipraga, lõpus lisa küüslauk. Eemalda pannilt.
Prae ribastatud porgand, tükeldatud suvikõrvits ja paprika.
Kastme jaoks sega kokku kanapuljong, sojakaste, teriyaki kaste, ketšup ja maisitärklis.
Lisa nuudlid pannile juurikate juurde ning vala pannile kaste, kuumuta paar minutit kuni see pakseneb.
Lapsed hulluvad sellise toidu peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar