neljapäev, 23. aprill 2020

Pähkline kanapasta


6 portsjonit

2 tk kanafileed
õli praadimiseks
Sool, pipar
Paar peotäit (külmutatud) rohelisi ube (lisasin ka herneid)
Umbes 400g meelepärast pastat (laiad spagetid olid väga mõnusad)
Pool klaasi kookospiima
Pool klaasi tükkideta maapähklivõid
Neljandik klaasi sojakastet
2 sl pruuni suhkrut
1 laimi mahl
Küüslauku
Karripulbrit
1 klaas soolapähkleid, tükeldatult
Värsket koriandrit

Kuumuta õli pannil. Prae kanafileetükid. Maitsesta soola ja pipraga.

Lisa oad (+herned) ja kuumuta veel.

Valmista kaste: sega kokku kookospiim, maapähklivõi, sojakaste, suhkur, laimimahl, ja kolmandik klaasi vett.

Lisa küüslauk pannile, samuti karri. Nüüd vala kookospiima segu pannile ning keeda nii kaua kuni kaste pakseneb.

Lisa juurde ka keedetud pasta. Serveerides raputa peale tükeldatud pähklid ja koriander.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar