Siia kogun kõik oma kulinaarsed katsetused, mis kordamist väärivad; samuti meie pere lemmikud.
teisipäev, 30. september 2014
Kõrvitsapüreesupp
Koostisained:
800 ml kõrvitsapüreed (ahjus küpsetatud kõrvitsast)
1 suvikõrvits
4 kartulit
1 sibul
3 küüslauguküünt
200 g toorjuustu, merevaiku vms.
Sool, pipar, pune, basiilik
Muskaatpähkel
Pane tükeldatud kartulid veega keema, mõne aja pärast lisa ka suvikõrvits ja läbipraetud sibul ning küüslauk. Kõige viimasena lisa kõrvitsapüree ning maitseained. Kui kõik viljad on pehmeks keenud, püreesta saumikseriga. Seejärel lisa kreemjuust ning püreesta veel.
Sildid:
Supid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar