Siia kogun kõik oma kulinaarsed katsetused, mis kordamist väärivad; samuti meie pere lemmikud.
reede, 7. november 2014
Kanakarri
See toit tuli küll imemaitsev ja lapsed mugisid ka mõnuga. Jällegi selline roog, kuhu saab lisada palju erinevaid aedvilju.
600g kana kintsuliha
1/2 suuremast suvikõrvitsast
1 paprika
Külmutatud herneid
1 sibul
4-5 küüslauguküünt
1 purk kookospiima
Kurkumit
Jahvatatud köömneid
India maitseainesegu
Jahvatatud koriandrit
1/4 tl punast karripastat
Sool, pipar
Praadimiseks kookosõli
Aja pann kuumaks ning prae kanakintsud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Seest jäid natuke roosad, aga küpsesid pärast kookospiimas edasi. Prae pannil kiirelt läbi ka suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa tükeldatud praetud kana. Lisa kõik maitseained, sega läbi, ning lisa kookospiim. Tegelikult võiks praadimise ajal lisada ka natuke jahu või tärklist, et tuleks paksem kaste. Lisa ka külmutatud herned. Lase kastmel 10-15 min podiseda.
Serveeri riisiga. Peale raputa värsket koriandrit. Kui tuli väga vürtsikas, võib roale lisada näiteks maitsestamata jogurtit, mis maitsestatud sidruni, soola ja pipraga.
Sildid:
Kana,
Riisitoidud
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar