Baklažaani võib selles retseptis vabalt mõne muu juurikaga (suvikõrvits, lillkapsas) asendada. Või lisada liha.
1 paprika
Õli praadimiseks
1 sl sinepiseemneid
8 karrilehte või paar loorberilehte
1-2 sibulat, peeneks hakituna
Tšillit
2 tl jahvatatud koriandrit
2 tl jahvatatud kurkumit
400 g konserveeritud tomateid
400 g kookospiima
1 sl suhkrut
400 g keedetud või konserveeritud läätsi (sobivad ka oad või kikerherned)
Soola
Lõika baklažaanid tükkideks ning prae pannil kuldpruuniks. Tõsta kaussi. Lisa pannile üli ning prae sinepiseemneid, loorberilehti, sibulat, tšillit, paprikat ja vürtse paar minutit. Lisa veidi kookospiima ja kuumuta keemiseni, lisa ülejäänud kookospiim, samuti tomatid ja suhkur. Kui kaste on liiga paks, lisa veidi vett. Hauta umbes pool tundi.
Sega juurde eelnevalt keedetud või kurnatud läätsed ning baklažaanid. Maitsesta soolaga. Vajadusel lisa veel vett. Hauta veel mõned minutid.
Serveeri riisi ning värske koriandriga.
Eeskuju võetud siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar