Siia kogun kõik oma kulinaarsed katsetused, mis kordamist väärivad; samuti meie pere lemmikud.
esmaspäev, 2. veebruar 2015
Kitsejuustukeerud
200g (lahjat) kohupiima
200g võid
3,8 dl jahu
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
100g kitsejuustu
12 tk päikesekuivatatud tomateid
1 muna määrimiseks
Peale seesamiseemneid
Sega pehme või ja kohupiim. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber. Lisa segu võimassile ja sega kiirelt ühtlaseks taignaks. Lisa ka törts vett, kui tundub, et liiga kuiv on.
Keera tainas kilesse ja aseta tunniks ajaks külmkappi.
Rulli tainas kaheks piklikuks 0,5-cm paksuseks plaadiks. Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri või murenda juust taignale, puista peale ka hakitud tomatid. Keera tainas tihedalt rulli ning lõika 2cm paksusteks viiludeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga ja puista üle seesamiseemnetega. Küpseta umbes 15 minutit. Antud kogustest saab ühe plaaditäie.
Sildid:
Soolased pirukad,
Suupisted
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar