pühapäev, 5. aprill 2015

Kohupiimakook virsikutega



Taigen:
100 g võid
1 dl suhk­rut
1 muna
3 dl jahu
½ tl küp­setuspulbrit
½ tl soola

Täidis:
Umbes 600g virsikupoolikuid
600 g kohupiima
200 g hapukoort
4 muna
½ dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut

Vahusta toasoe või suhkruga.
Lisa muna, jahu ja küpsetuspulbri-soolasegu.
Suru taigen 26cm vormi põhja ja äärtele.

Nüüd sega kohupiim ja hapukoor.
Lisa munad, suhkur, vanillsuhkur.
Lõika pooled virsikud kuubikuteks ja sega taignasse.
Vala segu taignaga vooderdatud vormi.
Ülejäänud virsikud panen kaunistuseks peale, kumer pool üles.
Küpseta u. 40 minutit 175-kraadises ahjus.
Enne lõikamist lase natuke jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar