neljapäev, 11. juuni 2015

Ahjupasta kanaga



300-400 g meelepärast pastat
400 g broilerikintsuliha
200 ml 10% koort
200 ml tomatipastat või purustatud tomateid
150 g toorjuustu
75 g mozzarella või sinihallitusjuustu
200 g riivitud suitsu- või tavalist juustu
soola, pipart, ürte


Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente, nõruta. Lõika kintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga ning muude meelepärate ürtidega. Seejärel pane keedetud pasta ja kana ahjuvormi, vala juurde rõõsk koor, tomatipasta törtsudena ning sega väiksemate tükkidena juurde toorjuust (see sulab meeldivalt pastarooga). Sega kergelt segamini ning laota peale mozzarellatükid ning seejärel suitsujuust. Küpseta 200 kraadi juures ca 30-40 minutit.


Retsept leitud siit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar