
Põhi:
3,75 dl jahu
1 dl kakaopulbrit (kasutasin vaarikamaitselist)
150 g võid
25 g suhkrut
2 sl külma vett (panin u. 3)
Täidis:
2,5 dl fariinsuhkrut
3 tk muna
3 sl kakaopulbrit (kasutasin vaarikamaitselist)
100 g tumedat šokolaadi
2 dl kohvikoort
120 g võid
Kaunistamiseks:
2 dl vahukoort (panin u. 3)
riivitud šokolaadi
Sõelu kaussi jahu ja kakaopulber, sega hulka sulatatud või ning hõõru ühtlaseks. Lisa suhkur ja külm vesi ning sega veel kord korralikult läbi (NB! Lisa vajadusel vett, et tainas jääks pehme). Pane 15 minutiks külma. Rulli tainas jahusel laual ümmarguseks ja pane 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja. Küpseta ahjus 190°C juures 15 minutit. Täidise valmistamiseks vahusta või suhkruga, mikserda hulka munad ja kakaopulber. Sulata šokolaad ning sega koos kohvikoorega täidise hulka. Vala segu põhjale ja küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Lase jahtuda, tõsta serveerimisvaagnale ning pane külma. Enne serveerimist kata pirukas pealt vahustatud koorega ja kaunista riivitud šokolaadiga.
Võetud siit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar