neljapäev, 6. veebruar 2014

Põhjata purukattega kohupiimakook





Kohupiimamass:
500 g kohupiima (kasutasin Tere 5%-list)
250 g hapukoort
4 muna
1 dl suhkrut, maitse järgi
2 sl jahu

Purukate:
2dl jahu
1,5dl suhkrut
100g toasooja võid
Soola

Klopi munad suhkruga lahti ning lisa kõik kohupiimatäidise koostisosad. Näpi purukatte koostisained purutaoliseks massiks.

Vormi põhja katsin õunatükkidega ning raputasin peale kaneeli. Sellele valasin peale kohupiimamassi.

Kõige peale laotasin purukatte.

Kogus sobis hästi klaasist lasanjevormi.

Küpsetasin 190-kraadises ahjus u. 30 minutit.

Maitseb kõige paremini soojalt ja jäätisega!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar