Siia kogun kõik oma kulinaarsed katsetused, mis kordamist väärivad; samuti meie pere lemmikud.
esmaspäev, 10. märts 2014
India kanakarri
0,5kg broilerifileed või broileri kintsufileed
1keskmine sibul, hakituna
2-4 küüslauguküünt, hakituna
0,5 tl karripulbrit
0,25 tl jahvatatud vürtsköömneid
0,5 tl jahvatatud kurkumit
Värsket koriandrit
Cayenne´i pipart
300 g purustatud tomateid
100-200 g paksemat maitsestamata jogurtit
Soola
Õli praadimiseks
Veidi vett
Pipart ja suhkrut maitsetamiseks
1 tl garam masala maitseainet
Sidrunimahla
Haamerda kanafileed õhemaks ja puista üle ca 1 tl soolaga, erinevate maitseainetega. Kuumuta pannil õli ning prae kanatükke, kuni need pruunistunud on. Tõsta kanatükid pannilt ning aseta kõrvale, tükelda. Kuumuta pannil sibul ja küüslauk. Lisa pannile karripulber, vürtsköömned, kurkum, koriander, cayenne´i pipar ning veidi vett ning kuumuta minuti-paari jooksul läbi. Lisa purustatud tomatid ning pool värske koriandri kogusest. Sega. Lisa maitse järgi soola ja veidi suhkrut. Lisa kastmesse eelnevalt läbipraetud kanafilee tükid ning kalla pannile ka kõik lihamahlad. Lisa ca 1 dl vett ning lase keema tõusta nii, et kanatükid on kastmega kaetud. Puista peale veel garam masala maitseaine ning ülejäänud koriander ning lase kaanega kaetult haududa seni, kuni kanatükid on läbiküpsenud. Enne serveerimist lisa veel jogurt, sega veidi ning piserda karri üle sidrunimahlaga. Serveeri riisiga.
Sildid:
Kana
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar