300 g aedube
2 sl võid
1 küüslauguküüs
meresoola, värskelt jahvatatud pipart
värsket pune
ca 1-2 tl palsamiäädikat
ca 3 tl oliiviõli
parmesani
Lõika ubadel ära varreotsad. Seejärel keeda neid soolaga maitsestatud (vesi peab olema umbes merevee soolasusega) vees 5-6 min. Seejärel nõruta.
Sulata või pannil, lisa viilutatud küüsluguküüs. Pane pannile aedoad
ning pruunista neid seal paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga, sega
sisse peeneks hakitud punelehti. Aseta oad taldrikule, piserda peale
palsamiäädikat ning oliiviõli. Riivi peale parmesani (nii palju kui ise
soovid). Peale võib raputada veel veidi pipart.
Võetud siit
Võetud siit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar