laupäev, 22. märts 2014

Oad parmesani ja küüslauguga


300 g aedube
2 sl võid
1 küüslauguküüs
meresoola, värskelt jahvatatud pipart
värsket pune
ca 1-2 tl palsamiäädikat
ca 3 tl oliiviõli
parmesani






Lõika ubadel ära varreotsad. Seejärel keeda neid soolaga maitsestatud (vesi peab olema umbes merevee soolasusega) vees 5-6 min. Seejärel nõruta.
Sulata või pannil, lisa viilutatud küüsluguküüs. Pane pannile aedoad ning pruunista neid seal paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga, sega sisse peeneks hakitud punelehti. Aseta oad taldrikule, piserda peale palsamiäädikat ning oliiviõli. Riivi peale parmesani (nii palju kui ise soovid). Peale võib raputada veel veidi pipart.



Võetud siit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar