Põhi:
3 dl jahu
3 dl jahu
Näpuotsatäis soola
3 sl naturaalset kakaopulbrit
3 sl suhkrut
125 g võid
ca 3 sl külma vett
Täidis:
200 g tumedat šokolaadi
600 g toorjuustu
200 g hapukoort
3 muna
150 g suhkrut
3 sl naturaalset kakaopulbrit
3 sl suhkrut
125 g võid
ca 3 sl külma vett
Täidis:
200 g tumedat šokolaadi
600 g toorjuustu
200 g hapukoort
3 muna
150 g suhkrut
250 g küpseid pirne
50 g külmutatud mustsõstraid
Põhja jaoks sega kuivained omavahel. Näpi hulka külm või, lisa vesi ning sõtku taignaks. Suru see lahtikäiva (Ø26cm) koogivormi põhjale. Aseta täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Täidise valmistamiseks murra šokolaad tükkideks ning sulata see vesivannil. Sega omavahel kreemjaks massiks toasoe toorjuust, hapukoor ja munad. Lisa suhkur ning seejärel vala hulka sulašokolaad. Koori pirnid ning haki väikesteks tükkideks ning lisa täidisele. Vala täidis koogipõhjale. Küpseta 180 kraadi juures 55 minutit (kook peab keskelt võbelema). Naudi külmkapikülmalt mõne tunni pärast või järgmisel päeval.
Võetud siit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar