250 g tagliatellesid (sobivad ka teised sordid)
100 g külmutatud spinatit
250 g lõhefileed
1 küüslauguküüs, peeneks hakituna
200 ml rõõska koort (35%)
75 g riivitud juustu
soola, pipart
Keeda tagliatellesid soolaga maitsestatud vees, kuni need on poolpehmed ehk al dente. Paar minutit enne keetmise lõppu lisa külmutatud spinat. Seejärel kurna sõelal pastakeeduvedelikust.
Samal ajal lõika lõhefilee suurteks kuubikuteks. Kuumuta pannil küüslauk, lisa lõhekuubikud, maitsesta soola ja pipraga ning prae paar minutit. Lisa keedetud pasta ja spinat. Vala juurde rõõsk koor ning riivitud juust, vajadusel maitsesta. Kuumuta veidi, kuni kaste pakseneb. Serveeri kohe.
Võetud siit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar