laupäev, 22. märts 2014

Suvikõrvitsapannkoogid



500g suvikõrvitsat
100g feta juustu
Värskeid ürte (till, petersell, tüümian, basiilik)
5-6 küünt küüslauku
2 muna
3-4 sl jahu
Soola
Pipart
Praadimiseks õli

Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ja jäta umbes pooleks tunniks sõelale nõrguma. Hiljem võib veel köögipaberiga liigse vedeliku ära patsutada või kätega vedelikku välja pigistada.
Haki küüslauk peeneks.

Sega kokku feta, suvikõrvits, küüslauk, munad, hakitud ürdid, jahu ja maitseained.

Kuumuta pannil õli ning tõsta lusikaga pannile väikesed koogikesed. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.


Võetud siit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar